20190513_115834
20190513_115834

Nieuwjaarsactiviteit

Op 13 januari is er een nieuwsjaarsactiviteit geweest in Zwolle. Hieronder een verslag van een deelnemer:

Het was voor mij een mooie gelegenheid om weer andere mensen te zien en spreken die ook stotteren (of broddelen) Om zo ervaringen te horen en zelf te kunnen delen. Ook al vond ik het toch ook weer spannend, omdat ik veel mensen nog niet ken. Maar ik voelde vrijwel snel het saamhorigheidsgevoel. Prettig en ongedwongen.

Een aantal bekende gezichten maakte het fijn om mee te praten, maar ook nieuwe gezichten.

Er zat een uitgebreide lunch bij met soep vooraf en heeeerlijk rijk belegde broodjes. Dat vond ik zeer goed verzorgd door de Belgische Keizer en georganiseerd door Demosthenes. Pluspunten 😊 en het onbeperkte drinken niet te vergeten! Dit alles was tegen een kleine vergoeding. Daarop volgde een stadswandeling met gids. Een aanrader om eens te doen. Onze gids vertelde met passie over de stad Zwolle. Met een bepaalde intonatie wat het nog mooier maakte om te luisteren naar de geschiedenis.

Tot slot: Voor de mensen die het misschien nog spannend vinden om naar een (stotter of broddel)activiteit te gaan: laat je niet tegenhouden! De sfeer is gemoedelijk en er is altijd ruimte voor contact. Het delen van ervaringen in al zijn vormen en facetten, een luisterend oor. We delen immers hetzelfde.
Marijn Otter

Lid worden van Demosthenes?

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van stotteren en broddelen? Heb je behoefte aan zelfhulpgroepen, stottercafe’s of gewoon regelmatig contact met anderen, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen? Dan is lid worden van Demosthenes een goed idee. Meld je direct aan of lees er hier meer over.