Ameland
Ameland

Adventure Run Ameland

Een aantal jaar geleden zijn we met een klein groepje binnen Demosthenes gaan deelnemen aan hardloopevents, georganiseerd op de diverse Waddeneilanden. In december was dit de Ameland Adventure Run!

We waren dit jaar met 14 leden. We hadden op vrijdag de overtocht, de vrijdagavond een zelf bereidde pasta en de zaterdag pizzavond! Het was de zaterdag ook een prachtige dag voor het hardlopen, niet te warm, een beetje wind mee op het strand en hebben we allemaal mooie tijden en PR’s gelopen. Zaterdag was ook de loop zelf.  We liepen de Adventure Run in 5, 10 en 21 km op een mooi afwisselend parcours startend in Nes, door de duinen, over het strand en door de bossen van Ameland en de sloten de dag af met een drankje in het dorp.

Op zondag hebben we met de groep nog een fietstochtje gemaakt over het eiland naar een uitkijkpunt toe. Met een prachtig uitzicht over de zee en omliggende duinen. Voor iedereen die van hardlopen en gezelligheid houdt is deelname aan deze events samen met Demosthenes een absolute aanrader. We houden als groep alle events op de eilanden goed in de gaten en zien onze groep graag nog groter worden!

Wil je meedenken, deelname aan hardloopevent met een leuke groep ook organiseren of heb je andere leuke ideeën, laat het weten! Je kunt contact opnemen via voorzitter@demosthenes.nl

Lid worden van Demosthenes?

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van stotteren en broddelen? Heb je behoefte aan zelfhulpgroepen, stottercafe’s of gewoon regelmatig contact met anderen, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen? Dan is lid worden van Demosthenes een goed idee. Meld je direct aan of lees er hier meer over.