Stuttering_is_beautiful
Stuttering_is_beautiful

Stuttering Is Beautiful

De stotter- en broddelvereniging Demosthenes presenteert met veel plezier een project waar we afgelopen tijd hard aan gewerkt hebben: het interactieve online handboek voor jongeren die stotteren! Het handboek is het resultaat van een internationale samenwerking tussen personen met stotteren en stottertherapeuten. Het is gratis beschikbaar voor iedereen die geïnteresseerd is dankzij financiering door Erasmus+.

Het doel van dit handboek is om op bewijs gebaseerde informatie te geven over stotteren en om de manieren om ermee om te gaan te verkennen. Je zult snel merken dat niet iedereen hetzelfde omgaat met zijn of haar stotter. Het kan zijn dat sommige onderwerpen nieuw voor je zijn, maar misschien heb je van een aantal begrippen al eens eerder gehoord. Een beetje herhaling is niet erg, want net als bij stotteren zijn sommige dingen het herhalen waard, toch 🙂?

Het project is hier te vinden: https://www.stamily.org/courses. De Nederlandse vertaling is te vinden onder deze link.

Lid worden van Demosthenes?

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van stotteren en broddelen? Heb je behoefte aan zelfhulpgroepen, stottercafe’s of gewoon regelmatig contact met anderen, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen? Dan is lid worden van Demosthenes een goed idee. Meld je direct aan of lees er hier meer over.