Lichtfestival_groep
Lichtfestival_groep

Lichtfestival GLOW

Op zaterdag 18 november organiseerden Wesley en Venkatesh vanuit Demosthenes en Stamily een gezellige activiteit in Eindhoven. Er was een opkomst van 18 mensen, een mix van nieuwe en oude leden.
De middag begon bij Mooie Boules met een heus jeu de boules toernooi, waarbij we de strijd met elkaar aangingen. Hierna waren er allerlei andere spellen om te doen, zowel bordspellen als sjoelen en darten. Tussendoor was er genoeg tijd om bij te praten en om nieuwe contacten te leggen.
Na een heerlijk en uitgebreid diner was het tijd voor het hoogte punt van de dag: het lichtfestival GLOW. Tijdens een wandeling door het centrum van Eindhoven ware er in totaal 24 bijzondere lichtkunstwerken te zien. Al met al was het een mooie dag waarop er veel gelachen is en er waardevol contact is geweest met elkaar.
We willen iedereen bedanken die deze dag zo gezellig heeft gemaakt. Tot de volgende activiteit!
Felicia

Lid worden van Demosthenes?

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van stotteren en broddelen? Heb je behoefte aan zelfhulpgroepen, stottercafe’s of gewoon regelmatig contact met anderen, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen? Dan is lid worden van Demosthenes een goed idee. Meld je direct aan of lees er hier meer over.