youth-exchange-germany-2024
youth-exchange-germany-2024

Jongerenuitwisseling Duitsland 2024

De internationale stottervereniging Stamily is op zoek naar deelnemers voor een jongerenuitwisseling van 18 t/m 26 augustus. De uitwisseling is bedoeld voor jongvolwassenen tussen de 18 en 30 jaar. Het thema van de uitwisseling is “Taking your next step” en de locatie is Kniebis, Duitsland.

Dit is jouw kans om toffe mensen te ontmoeten uit heel Europa (Estland, Frankrijk, Portugal, België en natuurlijk Duitsland). De kosten zijn slechts 125 EUR inclusief reiskosten en accomodatie. Mochten de kosten een obstakel zijn, neem dan contact op! We kunnen dan samen zoeken naar een oplossing. Het doel van de uitwisseling is om te werken aan zelfvertrouwen, persoonlijke groei en te leren over andere culturen.

Enthousiast? Neem contact op met: sybren.bouwsma@gmail.com

 

Lid worden van Demosthenes?

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van stotteren en broddelen? Heb je behoefte aan zelfhulpgroepen, stottercafe’s of gewoon regelmatig contact met anderen, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen? Dan is lid worden van Demosthenes een goed idee. Meld je direct aan of lees er hier meer over.