Schermafbeelding 2022-03-28 om 14.29.27
Schermafbeelding 2022-03-28 om 14.29.27

Internationale Jongerenuitwisseling Griekenland

Van 21 t/m 28 augustus heeft in de Griekse stad Thessaloniki een internationale jongerenuitwisseling plaatsgevonden onder de naam ‘Stutter live’, ondersteund vanuit het Europese Erasmus+ programma. Tijdens deze uitwisseling, die was bedoeld om jongeren in de maatschappij meer bekend te maken met stotteren, vonden verschillende interessante workshops en activiteiten plaats. Maar zeker ook om jongeren uit andere landen te leren kennen en op een informele manier van elkaar te leren wat stotteren is en hoe je er mee omgaat.

Internationale Jongerenuitwisseling Griekenland

Aan de uitwisseling hebben tientallen jongeren tussen 20 en 30 jaar uit heel Europa meegedaan. De Nederlandse delegatie bestond uit zes personen, waaronder ook enkele leden van Demosthenes. Ze kwamen erg enthousiast en vol nieuwe ervaringen terug! Er vinden vaker internationale activiteiten plaats die te maken hebben met stotteren. Wil je van deze activiteiten op de hoogte gehouden worden, stuur dan een berichtje naar: bestuurslidactiviteiten@demosthenes.nl

 

Lid worden van Demosthenes?

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van stotteren en broddelen? Heb je behoefte aan zelfhulpgroepen, stottercafe’s of gewoon regelmatig contact met anderen, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen? Dan is lid worden van Demosthenes een goed idee. Meld je direct aan of lees er hier meer over.