studenten-studeren-samen-in-de-bibliotheek_23-2147844738
studenten-studeren-samen-in-de-bibliotheek_23-2147844738

Dringend gevraagd! Ben jij een mbo-, hbo- of wo-student en stotter je? Help ons..

Wij zijn zes eerstejaarsstudenten van de opleiding Logopedie aan de Hogeschool Rotterdam. Wij doen voor deze studie onderzoek naar hoe de begeleiding binnen scholen is voor stotterende studenten en hoe zij het ervaren.

Ben jij een mbo-, hbo- of wo-student en stotter je (max. 1 jaar afgestudeerd)? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over jouw ervaringen! Interesse? Stuur dan een mail naar 1077340@hr.nl.

Omdat we niet heel lang voor ons onderzoek hebben, zoeken we iemand die in de periode van nu tot en met 13 juni!! beschikbaar is.

Voor mijn studie logopedie aan de Hogeschool Rotterdam doe ik samen met medestudenten onderzoek naar hoe de begeleiding is rondom stotteren als studiebeperking. We willen daarom graag met stotterende studenten en decanen in gesprek om in kaart te brengen wat het huidige beleid is en wat hun ervaring hiermee is.

Alvast ontzettend bedankt!

Rianne Brummelkamp

Lid worden van Demosthenes?

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van stotteren en broddelen? Heb je behoefte aan zelfhulpgroepen, stottercafe’s of gewoon regelmatig contact met anderen, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen? Dan is lid worden van Demosthenes een goed idee. Meld je direct aan of lees er hier meer over.