Irmo Stijnberg
Irmo Stijnberg

Crowdfunding korte film

Hallo, mijn naam is Irmo. Ik ben een persoon die stottert.

Het grootste gedeelte van mijn leven heb ik interesse in video en film productie, vooral acteren en regie. Ik heb veel ervaring opgedaan door te werken in video producties en live televisie uitzendingen, maar ben tot de realisatie gekomen dat ik mijn angst voor het spreken te lang de baas heb laten zijn over mijn carriere keuzes. Ik geloofde niet dat regisseren of acteren voor mij bestemd was en koos daarom voor andere taken.

Ik ben er achter gekomen dat ik juist door mijn kennis en ervaring weet hoe verhalen omgezet kunnen worden naar film. Daarom ben ik bezig om mijn eerste korte film te maken over een persoon die stottert.

Door mijn eigen films te maken wil ik op een creatieve manier mijn verhalen vertellen, kennis verruimen en mensen inspireren. Om dit te verwezenlijken heb ik een crowdfunding campagne opgezet waar men (ook anoniem) kan bijdragen om het project te laten slagen.

Ben je benieuwd naar het verhaal van de eerste film? Wil je weten hoe je een steentje kan bijdragen?

Dat lees je allemaal op de GoFundMe pagina: https://www.gofundme.com/f/short-film-de-waarheid

Lid worden van Demosthenes?

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van stotteren en broddelen? Heb je behoefte aan zelfhulpgroepen, stottercafe’s of gewoon regelmatig contact met anderen, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen? Dan is lid worden van Demosthenes een goed idee. Meld je direct aan of lees er hier meer over.