Schermafbeelding 2022-01-12 om 15.39.03
Schermafbeelding 2022-01-12 om 15.39.03

Boulderen

Op 11 december zijn we met een groepje enthousiaste leden van de vereniging gaan boulderen in Haarlem! We zijn de middag begonnen in een lunchroom dicht bij het station waar we erg lekker gegeten hebben en verder met elkaar kennisgemaakt hebben. Daarna zijn we doorgelopen naar de boulderhal De Fabriek, een mooie locatie met diverse uitdagende parcours. Boulderen is een klimsport dicht bij de grond tot een maximale hoogte van 4 meter zonder gebruik van een touw of andere vorm van zekering anders dan een valmat. Spannend, maar helemaal veilig! 

Boulderen was wel een heel nieuwe ervaring voor mij, na het omkleden, stond ik bij de muren wat onzeker over welk parcours te gaan uitproberen en hoe je een parcours doorloopt. Gelukkig waren daar Julie, Jurjen en Luuk om iedereen op weg te helpen en de erg gewaardeerde aanwijzingen te geven. Iedereen vond het boulderen leuk om te doen! 

Na afloop zijn we met elkaar Haarlem nog even ingegaan voor een korte wandeling door het mooi voor Kerst verlichte centrum en een patatje. Een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar!

P.S. We hebben het voornemen vaker te gaan boulderen met elkaar, te beginnen in Leiden. Lijkt jou dat ook leuk, stuur een berichtje naar Tom op 0657219400 en je wordt toegevoegd aan de Whatsapp groep.

Lid worden van Demosthenes?

Wil jij altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van stotteren en broddelen? Heb je behoefte aan zelfhulpgroepen, stottercafe’s of gewoon regelmatig contact met anderen, waarmee je ervaringen kunt uitwisselen? Dan is lid worden van Demosthenes een goed idee. Meld je direct aan of lees er hier meer over.