Beste leden,

Al een aantal jaar proberen we als vereniging te vernieuwen om met de tijd mee te gaan. We zijn een vereniging van én voor mensen die stotteren. Dit is altijd zo geweest. Tegenwoordig proberen we daar als bestuur invulling aan te geven door ruimte te bieden aan iedereen die iets wil organiseren voor mensen die stotteren.
De overgang van zelf alles regelen als bestuur naar faciliteren van goede initiatieven. Deze overgang is niet alleen ingegeven door de wens om met de tijd mee te gaan, maar ook omdat er weinig animo is om een structurele bijdrage te leveren aan de vereniging door bestuurswerk te doen. Inmiddels hebben een aantal bestuursleden aangegeven ook het stokje te willen overdragen. We hebben de afgelopen jaren regelmatig een oproep gedaan voor nieuwe bestuursleden, helaas met weinig resultaat. Nu is de noodzaak groot. Om de vereniging te kunnen laten voortbestaan hebben we versterking van het bestuur nodig. Vind jij het leuk om mee te bouwen aan een platform voor mensen die stotteren om elkaar te ontmoeten? Het vinden en beoordelen van nieuwe initiatieven voor leuke activiteiten. Het communiceren over stotteren en het delen van ervaringen? Dan heeft Demosthenes jou veel te bieden. Een kans om je persoonlijk te ontwikkelen, de ruimte om samen met de rest van het bestuur je eigen nieuwe ideeën te ontwikkelen en vooral veel gezelligheid met andere mensen die stotteren.

Wil je meebouwen aan de toekomst van onze vereniging?
Stuur een mail aan Vincent Hage: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jobbe van de Ven, voorzitter